Menu Sluiten

Over ons

Varwijk Wonen Slapen én Verhuizen

Varwijk Verhuizen is de aangewezen Erkende verhuizer voor elke verhuizing, klein of groot, particulier of zakelijk, nationaal of internationaal.

Varwijk Wonen Slapen in Dedemsvaart is de woonwinkel van Varwijk. Hier vind u uitgebreide collecties woon- en slaapkamermeubilair, stoffering, accessoires, verf en nog veel meer. Ook op het gebied van projectinrichting beschikt Varwijk over een groot aanbod vloeren, wandoplossingen en raamstofferingen.

De medewerkers van Varwijk staan u graag te woord over de mogelijke oplossingen voor uw huis of bedrijf en de service die Varwijk u daarbij kan leveren.

Varwijk Wonen Slapen Verhuizen: Alles onder één dak!

Varwijk adviseert bij de inrichting van uw nieuwe woning of bedrijfspand. Varwijk regelt de schilder, de stoffeerder en het team verhuizers en stemt de planning van alle werkzaamheden op elkaar af, uiteraard in overleg. Geen zorg dus! Wij ontzorgen en bieden één aanspreekpunt voor inrichtings-, schilder-, stoffeer- en verhuiswerkzaamheden.

Een stukje geschiedenis

In 1834 werd het bedrijf opgericht door G.H. Varwijk (1812), als molenaarsbedrijf. In 1942 werden de wieken en de as van molen “De Hoop” verwijderd. Van het hout dat afkomstig was van de molen werden meubelen gemaakt: de start van Varwijk Meubelen was een feit. Varwijk Verhuizen is sinds het einde van de jaren 40 onderdeel van het bedrijf.    

In de decennia die volgden ging het bedrijf over van vader op zoon en werd het aanbod steeds verder uitgebreid en continu aangepast aan de tijd. Met het huidige totaalpakket van inrichting, interieur en verhuizen als resultaat: Varwijk Wonen Slapen én Varwijk Verhuizen.