Ons bedrijf

Varwijk Wonen-Slapen-Verhuizen is gevestigd in een markant pand aan de Dedemsvaartse vaart. In onze winkel van 1500 m2 vindt u een uitgebreid aanbod van meubelen, stoffering en accessoires voor de inrichting van uw woon- en slaapkamer. Alle stijlen zijn in de winkel vertegenwoordigd: modern, romantisch en klassiek.

Maar Varwijk Wonen-Slapen-Verhuizen is meer dan een interieurwinkel. Eigen transport, plaatsing en montage, stoffering van woonhuis en bedrijfspanden, particuliere en bedrijfsverhuizingen vormen ook onderdeel van de dienstverlening.

Medewerkers

Varwijk vindt het belangrijk een vaste contactpersoon voor u te hebben. Dat betekent dat u van de eerste oriëntatie tot de uiteindelijke levering van de goederen of diensten door dezelfde medewerker geholpen wordt: korte lijnen, snel schakelen, duidelijke service.

Een professioneel team van medewerkers werkt dagelijks in onze winkel. Varwijk heeft daarnaast haar eigen ervaren stoffeerders en verhuizers in dienst.

Geschiedenis

In 1834 werd het bedrijf opgericht door G.H. Varwijk (1812), als molenaarsbedrijf. Het meel dat werd gefabriceerd, werd met de eigen bakfiets vervoerd naar de afnemers. In 1942 werden de wieken en de as van molen “De Hoop” verwijderd. Van het hout dat afkomstig was van de molen werden meubelen gefabriceerd en er werd begonnen met een nieuwe branche: het maken en verkopen van meubelen.

In de decennia die volgden ging het meubelbedrijf over van vader op zoon en werd het aanbod steeds verder uitgebreid en continu aangepast aan de tijd. Ook het pand, dat sinds 1965 Varwijk huisvest, werd gemoderniseerd, maar als u goed kijkt, kunt u op bepaalde plaatsen nog steeds oorspronkelijke details terugzien.

Bezoekadres
Hoofdvaart 31
7701 JE Dedemsvaart
Neem contact op
T  0523-613131
E  info@varwijkverhuizen.nl
        

Copyright
Varwijk Wonen-Slapen-Verhuizen
Alle rechten voorbehouden.